Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Csatlakozz, játssz, szórakozz és legyél része a közösségnek!

Az ősz közeledtével szeretnénk felhívni a figyelmet a Vigadó Kulturális és Civil Központban és a Művelődési Házban induló heti rendszeres programjainkra, klubokra és szakkörökre melyekre folyamatosan várjuk az érdeklődőket.

A néptánc iránt érdeklődő gyerekeket október elejétől várja Bukai Tiborné vezetésével a Napraforgócska Gyermek Néptánccsoport. A foglalkozások csütörtökönként a Művelődési Házban 17:00 órától kezdődnek. A foglalkozás díja 1000 Ft egy hónapra egy gyermek részére. Testvéreknek kedvezményt biztosítunk.

Angol Társalgási Klub- kedden a Vigadó épületében 18:00 órától

Bridzs Klub, Sakk Klub- szerdán a Vigadó épületében 16:00 órától

Baba-Mama Klub- pénteken a Vigadó épületében 10:00 órától

Nyugdíjas internet tanfolyam- szervezés szerint a Vigadóban

Lehetőség van a Művelődési Ház színháztermében aerobic, hip-hop és egyéb táncos, kézműves foglalkozások megtartására, ha Ön oktató és helyszínt keres az óráihoz megtalálta a legjobb helyet. Ha szeretne klubot indítani, mert az ön érdeklődési területének megfelelőt még nem talált, keressen meg minket 06-29/413-212-es telefonszámon.

A csoportok szervezésében, megfelelő időpont és terem biztosításában állunk rendelkezés
re.

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
New World in Art kiállítás
| Rendezvények

New World in Art kiállítás

Szeretettel várjuk az érdeklődőket a képzőművészeti alkotóközösség kiállításának megnyitójára!

Dr. Hevesi Krisztina előadása Monoron
| Rendezvények

Dr. Hevesi Krisztina előadása Monoron

Mi a cél ma: jó párkapcsolat vagy jópár kapcsolat?

képmozaikok

galéria megtekintése
Művészeti napközis táborA Merlot társulat legújabb bemutatója: Maya - 2013.03.13-14.Kolompos zenekar mesejátéka és tökfaragás - 2013.10.24.Pest Megyei Ki Mit Tud? - 200815 éves a Strázsák - 2010.04.24.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.