Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Közlemény

Tisztelt Közönségünk! Kedves Látogatóink, Bérlőink!

Tájékoztatjuk Önöket, a Kormány 479/2020. (XI. 3.) Korm. rendelete a veszélyhelyzet idején alkalmazandó további védelmi intézkedésekről

„(2) A kulturális rendezvény nézőterén a nézők csak minden harmadik ülőhelyet foglalhatják el, két néző között két ülőhelyet üresen kell hagyni és a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyeket nem foglalhatják el, azzal, hogy az egymás mellett és a különböző sorokban ülők között is lehetőség szerint 1,5 méteres távolságot kell biztosítani.”

Tájékoztatunk minden, hozzánk érkező vendégünket, hogy a Vigadó dísztermének és Művelődési ház színháztermének nézőtéri befogadóképességét a kormány intézkedése alapján 70 főre korlátoztuk.

A kulturális rendezvényeink, programjaink során a nézők, látogatók – a nézőtéren kialakított ülőhelyeken kívül – 1,5 méteres távolságot kötelesek egymástól megtartani a létesítményeinek teljes területén!

A szájat, orrot eltakaró maszk használata az épületekben való tartózkodás teljes ideje alatt kötelező!

„Azt a személyt, aki a szervező, az üzemeltető, illetve a szervező vagy az üzemeltető alkalmazottja felszólítására sem tartja meg a védelmi intézkedéseket, a szervező, az üzemeltető, illetve a szervező vagy az üzemeltető alkalmazottja köteles a látogatásból kizárni, és gondoskodni arról, hogy e személy a helyiséget, illetve a területet elhagyja.”

Kérjük szíves megértésüket, az intézkedések szigorú betartását!

Mindenkinek jó egészséget kívánva, ha korlátozottan is, de várjuk Önöket szeretettel programjainkon!

Vigadó Nonprofit Kft.
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Nyilatkozat
| Hírek

Nyilatkozat

Nyilatkozat fényképeken és videó felvételeken való szereplésről

Közlemény
| Hírek

Közlemény

Közleményünk a Kormány 479/2020. (XI. 3.) Korm. rendelete szerinti tudnivalókról

képmozaikok

galéria megtekintése
Iskolák közötti sakkverseny - 2009.04.03.Március 15. Városi ünnepség - 2009.03.15.Újévi hacáré - 2012.01.08.Ünnepi megemlékezés - 2014.03.15.Kolompos zenekar mesejátéka és tökfaragás - 2013.10.24.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.