Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Pályázati felhívás


A Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. pályázatot hirdet a jelenleg  étteremként működő helyiség bérletére.

A pályázat benyújtásának módja, helye és ideje: a pályázatot egy eredeti példányban cégszerűen aláírva, zárt borítékban kell benyújtani.

A pályázatot személyesen vagy postai úton az alábbi névre, címre lehet benyújtani:
- postai úton: Vigadó Nonprofit Kft. 2200 Monor, Kossuth Lajos utca 65-67.
- személyesen: Vigadó Nonprofit Kft. titkárság, Monor, Kossuth Lajos utca 65-67. I. emelet.

A pályázat beérkezésének határideje: 2019. jannuár 17. 12.00 óra.

A pályázat pontszámait Monor Város Önkormányzatának képviselő-testülete, illetve annak illetékes Bizottsága állapítja meg, várhatóan a 2019. januári képviselő-testületi ülésen.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, a részletes pályázati kiírást és az elbírálás szempontjait az alábbi linkre kattintva tölheti le: PÁLYÁZATI FELHÍVÁS.
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Kolompos koncert
| Rendezvények

Kolompos koncert

Tavaszváró gyerekeknek és családoknak

Ars poetica
| Rendezvények

Ars poetica

Dr. Kemény Dénes előadása

képmozaikok

galéria megtekintése
Városi Gyereknap - 2013.05.26.Az államalapítás ünnepe - 2012.08.20.Megemlékezés a trianoni döntés 90. évfordulójáról - 2010.06.03. Városi karácsony - 2011.12.17.Az államalapítás ünnepe - 2012.08.20.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.