Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Tájékoztatás a rendkívüli lemondásokról


FRISSITÉS 2020. 03. 15-én!

Jelentős változások az ügyfélfogadásban és a jegyvisszaváltásban!

RÉSZLETEK
Tisztelt Érdeklődők!
Kedves Vendégeink!

FELTÖLTVE 2020. 03. 12.

Magyarország Kormánya veszélyhelyzet elrendeléséről döntött, melynek értelmében 100 főnél nagyobb beltéri rendezvényeket bizonytalan ideig nem szervezhetünk, ilyen eseménynek helyet nem biztosíthatunk! A döntés érinti az alábbi Vigadóba meghirdetett, belépőjegyes programokat (a programra kattintva olvashatóak az adott eseményre vonatkozó részletek):2020. március 27. Müller Péter est SZERVEZŐ: Vigadó Nonprofit Kft.

2020. április 5. Alma együttes koncertje SZERVEZŐ: Vigadó Nonprofit Kft.

2020. április 2. Dumaszínház: Badár Sándor SZERVEZŐ: Dumaszínház - Dumaláda Kft.  

2020. április 21. Dr. Csernus Imre előadása SZERVEZŐ: Hydelight Event and Communication Kft.

 

A belépőjegyek visszaváltásáról minden esetben a SZERVEZŐ gondoskodik! Minden megvásárolt belépőjegy a SZERVEZŐ rendelkezéseinek megfelelően váltható vissza; a nyomdai jegyek a vásárlás helyszínén, az online vásárolt jegyek a közreműködő online jegyértékesítőnél. Az egyes rendezvényekkel kapcsolatos részletes tájékoztatás olvasható honlapunkon és facebook oldalunkon található eseményeknél. Tavasz végi és nyári szabadtéri programjaink szervezésén továbbra is dolgozunk!

 

Felelősséggel tartozunk a hozzánk látogatókért, ezért a kialakult vis maior helyzetre tekintettel nem javasoljuk a 100 fő alatti események megtartását sem! Ennek értelmében későbbi időpontban kerül megrendezésre a március 20-i sakkverseny. Szintén nem javasoljuk a heti rendszeres foglalkozások, szakkörök, klubok megtartását; erről a szakkörvezetők belátásuk szerint döntenek, amennyiben megszervezik foglalkozásaikat a helyszínt a szokott időben, a teljes nyitvatartással működő épületeinkben biztosítjuk.

Kiscsoportos és heti rendszeres foglalkozásainkról a csoporttagokat közvetlenül vagy a csoportvezetőkön keresztül értesítjük! Kérjük, hogy telefonon a 06-29/413-212-es telefonszámon érdeklődjenek!

Tavasz végi és nyári szabadtéri programjaink szervezésén továbbra is dolgozunk!


Köszönjük megértésüket a kialakult, szokatlan helyzetben!

 

Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.   
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Petrik Sándor
| Hírek

Petrik Sándor

Véget ért "Szeretem Monoron..." című irodalmi alkotói pályázatunk, melynek beküldött műveit alkotónként mutatjuk meg az érdeklődőknek!

Ticketportal jegyértékesítő pont
| Hírek

Ticketportal jegyértékesítő pont

Vásárolja meg belépőjegyét a legkeresettebb és legnépszerűbb magyarországi vagy akár külföldi előadásokra Monoron a Vigadó emeleti pénztárában!

képmozaikok

galéria megtekintése
A várossá avatás 20. évfordulója - 2009.03.14.Hagyományos Újévi Operett - 2013.01.05.Ünnepi műsor a Magyar Költészet Napja alkalmábólChopintől Straussig Pásztor Piroska foltvarró művész kiállítása - 2014.01.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.