Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Tájékoztatás

Kedves Közönségünk, Látogatóink!

Tisztelt Érdeklődők!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kormány 484/2020. (XI. 10.) rendelete december 11-ig nagymértékben átalakítja a Vigadó Nonprofit Kft. működését is.

Kérjük, hogy az alábbi szabályozásokat Önök is szíveskedjenek betartani.

A rendelet szerint közművelődési intézmények, közösségi színterek látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás tilos, ezért

-          a Művelődési házat bezárjuk

-          a Vigadó épületében a személyes ügyfélfogadás szünetel – e-mailben és telefonon kollégáink munkanapokon állnak rendelkezésükre

Mindennemű rendezvény megtartása tilos, ideértve a  kulturális eseményeket, valamint a  karácsonyi vásárokat.

-          idén városunk főterén is elmarad a karácsonyi vásár és az első kettő adventi gyertya közös meggyújtása is

Az  online módon közvetített kulturális esemény vagy élő előadás útján nyújtott zeneszolgáltatás nem minősül rendezvénynek, ha a  kulturális esemény vagy az  élő előadás útján nyújtott zeneszolgáltatás helyszínén kizárólag a  fellépők és a  lebonyolításhoz elengedhetetlenül szükséges technikai személyzet tartózkodik.

-          a Dísztermi percek és a Kreatív műhely online sorozatainkat folytatjuk, továbbiak megvalósítását is tervezzük – kövessék figyelemmel elérhetőségeinket


Esküvők lakodalom nélkül tarthatóak meg, azonban az eseményen csak meghatározott személyek vehetnek részt.

-          az esküvői szertartások a Vigadóban továbbra is szervezhetőek, de azon a szertartás vezetője, illetve az anyakönyvezető, a házasulók, a házasulók tanúi, a házasulók szülei, nagyszülei, a házasulók testvérei és a házasulók gyermekei vehetnek részt

-          az épületben a maszk és a kihelyezett kézfertőtlenítő használata kötelező

 

Megértésüket ezúton is köszönjük!

 

Mindenkinek jó egészséget kívánunk!

 

                                                                                              Vigadó Nonprofit Kft. dolgozói

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Ticketportal jegyértékesítő pont
| Hírek

Ticketportal jegyértékesítő pont

Vásárolja meg belépőjegyét a legkeresettebb és legnépszerűbb magyarországi vagy akár külföldi előadásokra Monoron a Vigadó emeleti pénztárában!

OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

képmozaikok

galéria megtekintése
Kolompos együttes koncertje - 2010.11.28.Regionális Ki Mit Tud? - 2011.03.Alma együttes Monoron!Chopintől Straussig Ifjúsági hangversenysorozat - Magyar Rádió gyermekkórusa - 2008.11.12.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.