Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Városi rendezvényterv 2021Monor Város Önkormányzatának megbízásából a Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft., 2021. évre is elkészíti városunk éves programjainak tervezetét. A tavalyi, lemondásokkal nehezített év után optimistán tekintünk a jövőbe és nagyon bízunk benne, hogy az év első hónapjait követően újra lehetőség lesz nyilvánosan látogatható programok, rendezvények szervezésére! Ennek érdekében a 2021-re vonatkozó adatok begyűjtése megkezdődött, ez alapján fogjuk a képviselő-testület elé terjeszteni az idei városi programtervet, amelyet természetesen mindenkor az aktuális járványügyi intézkedésekhez igazítunk.  Az ingyenesen látogatható, intézmények, civil szervezetek, egyesületek, egyházak által szervezett programok megjelennek a város Minőségi díjjal elismert honlapján és bekerülnek a Strázsa újság aktuális számába is, sőt az Okos város adta lehetőségetek kihasználva újabb megjelenési formákat is tudunk majd biztosítani. A Vigadó munkatársai ezzel is segítik a programok összehangolását és népszerűsítését.


Városunk vezetése is fontosnak tartja, hogy a korlátozó intézkedések feloldását követően ismét minél színesebb, sokrétűbb programok legyenek Monoron, ezért köszönettel vesszük, ha Önök is kezdeményezik rendezvények szervezését. Kérjük, hogy az időpontok tervezésénél legyenek figyelemmel a már lekötött dátumokra, hogy a városon belüli események ne jelentsenek egymásnak konkurenciát! Amennyiben kérdése van, illetve egy adott dátumról szeretne érdeklődni, hogy terveztek-e más szervezet részéről programot, keressék az alábbi elérhetőségeket: 06-29/413-212, vigado@vigadokft.hu.


Amennyiben a városban működő szervezetként, egyesületként, intézményként olyan programot terveznek, melyet szeretnének a városi programtervben megjelentetni, kérjük, hogy a szükséges adatlapot küldjék el a Vigadó munkatársai részére. Az adatlap letölthető városunk honlapjáról és a www.vigadokft.hu címről vagy személyesen is átvehető, melyet kitöltve, 2021. január 25-ig, postai úton, e-mail-ben vagy személyesen is leadhatnak.Bízunk benne, hogy a szükséges korlátozó intézkedéseket követően, megvalósíthatóak lesznek közös terveink!


ADATLAP
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Nyilatkozat
| Hírek

Nyilatkozat

Nyilatkozat fényképeken és videó felvételeken való szereplésről

Tájékoztatás
| Hírek

Tájékoztatás

A Kormány 27/2021. (I. 29.) rendelete értelmében március 1-ig érvényben maradnak a Vigadó Nonprofit Kft. működését is meghatározó korlátozó intézkedések.

képmozaikok

galéria megtekintése
Adventi gyertyagyújtások - 2012.12.Monor Városi Gyereknap Az államalapítás ünnepe - 2009.08.20.Újévi hacáré - 2012.01.08.Szüreti bál - 2010.10.02.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2021 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.