Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Zenei programok az Államalapítás ünnepén

Az augusztus 20-i programok kapcsán szervezett esti koncert és az azt megelőző tüzijáték hagyományosan a legnagyobb belvárosi programja városunknak. Az idei évben délutántól a késő esti órákig élő koncertek, kirakodóvásár és helyben készült ételek-italok gondoskodnak a vendégek szórakoztatásáról.
A városközpontban megrendezésre kerülő programok miatt augusztus 19-én estétől parkolási tilalom lép életbe a Kossuth Lajos utca főtéri szakaszán, erről itt olvashatnak részletesen: PARKOLÁSI TILALOM ÉS ÚTLEZÁRÁS 


Délután fél négykor a Római Katolikus Nagytemplomban az új kenyér megáldásával veszi kezdetét a program. A lezárt városközpontban ezt követően elsőként Mikola Péter koncertje várja a családokat. A korábban – többek között – Rátonyi Róberttel együtt dolgozó zenész stílusával műfajt teremtett a 80-as évek végétől. Így több újságcikk is „Zenés játszótárs”-nak nevezte, mivel dalainak nagy része nem csak énekelhető, de el is játszható.  

 

17:30-tól hangulatos térzene hangjára fedezhetik fel a helyi ízeket a felállított standoknál. A szabad téren mindig jól hangzó fúvószenekar ezúttal a PTE Brass lesz, akik olyan nagy hazai fesztiválokat is megjártak már, mint az EFOTT, Sziget vagy a Fishing on Orfű.

 
A Margaret Island zenekar élő koncertje
idén is biztosan sok nézőt vonz


A nagyszínpad programja pop-funk-jazz kombinációval kezdődik, a Peet Project zenekarnak köszönhetően. A huszonéves fiatalok alkotta együttes immár nemzetközileg is elismert fiatal hazai zenekar. Hangzásuk különlegessége, hogy abban hagyományos szólóhangszerek – szaxofon, billentyűk – mellett a hegedű is főszerepet kap. 2013-ban „Év felfedezettje”, 2017-ben „Év albuma” díjat nyertek az USA legnagyobb jazz fesztiválján (Catalina Island JazzTrax).


20 órától kerül sor az idei Tiszta udvar rendes ház elismerések átadására, majd 21 órától az eddigiekhez képest hosszabb tüzijátékot láthatnak majd az érdeklődők. Az estére több ezresre duzzadó tömeg a Margaret Island koncertjére szórakozhat az este további részében.  

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Folytatódik a Dumaszínház
| Rendezvények

Folytatódik a Dumaszínház

DUPLA ELŐADÁS! Életed filmje - Kovács András Péter önálló estje. Műsorvezető Ráskó Eszter

Ticketportal jegyértékesítő pont
| Hírek

Ticketportal jegyértékesítő pont

Vásárolja meg belépőjegyét a legkeresettebb és legnépszerűbb magyarországi vagy akár külföldi előadásokra Monoron a Vigadó emeleti pénztárában!

képmozaikok

galéria megtekintése
Jókai Anna est - 2009.06.06.Zsírosné Marika gobelin készítőDuna Szimfonikus Zenekar Helytörténeti előadássorozat - Marunák Ferenc előadása - 2009.02.24.Megemlékezés a hősök napjáról - 2010.05.30.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.