Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

2019-ben is Strázsahegyi Tekerő


Kedves érdeklődők! A május 11-i Stázsahegyi Tekerő terepkerékpár versenyt a meghirdetett program szerint megtartjuk! Várjuk az érdeklődőket a kísérő programokra: bemutatók, kézműves foglalkozások, ugrálóvár. Felhívjuk a versenyen indulók figyelmét, hogy a pályán lehetőség szerint óvatosan közlekedjenek, a bukósisak használata kötelező, anélkül a versenyen nem vehetnek részt!

Előre is jó szórakozást kívánunk!  


Strázsahegyi Tekerő amatőr terepkerékpár-verseny

 

Monori Pincefalu, Bacchus tér és környéke

 

2019. május 11.

 

 

 


 

 

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, kicsiket és nagyokat egyaránt a Strázsahegyi Tekerő amatőr terepkerékpár-versenyén. 2019. május 11-én szombaton 9:00-tól több korosztályban indulnak a versenyek, Monoron a Strázsa-hegyen, Bajcsy Zs. E. u. Téglagyári pincék között.  Korosztályonként az első három helyezett értékes ajándékot kap. A tekerő ideje alatt vetélkedők, ugráló vár és kézműves foglalkozások várják az érdeklődőket.  További információ: www.vigadokft.hu honlapon, a 06-29/413-212-es telefonszámon.

Letölthető dokumentumok: STRÁZSAHEGYI TEKERŐ.


 

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Művészeti napközis tábor
| Rendezvények

Művészeti napközis tábor

Idén sem maradhat el a Művelődési Házban szervezett napközis tábor! Várunk szeretettel 2019. július 8-12. között!

Müller Péter újra a monori Vigadóban
| Rendezvények

Müller Péter újra a monori Vigadóban

A 2019-ben Kossuth-díjjal elismert író legújabb, Vallomás a szerelemről című előadásával érkezik újra hozzánk.

képmozaikok

galéria megtekintése
Újévi Operett Gála - Tihanyi Vándorszínpad - 2009.01.17. Megemlékezés a hősök napjáról - 2010.05.30.Művészeti napközis tábor - 2010.07.Hanula Judit kiállítása - 2012. 12.Borvidékek Hétvégéje2 - 2013.06.8-9.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.