Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

EZEREGYÉV


Az ExperiDance Produkció Monoron is bemutatja Román Sándor koreográfiáját: EZEREGYÉV - A történelem extázisa 21 táncképben

A történelmi Kelet és Nyugat határán egyensúlyozó Magyarország múltja páratlanul gazdag. Az ExperiDance Produkció előadása 21 táncképben mutatja meg ezt a gazdagságot, a fenséges és a megrázó pillanatokat az ország történelméből.

Magyarország 2000. március 15-én, a magyar polgári forradalom emléknapján ünnepelte ezzel az előadással az ezredfordulót; Monoron a várossá avatás 30. évfordulóján mutatják be a darabot.

Belépőjegyek 3.590.- forinttól kaphatóak Monoron a Vigadó emeletén található irodáinkban és online a TIXA hálózatában!


 

Az ExperiDance Production előadása 21 táncképben mutatja meg ezt a gazdagságot, a fenséges és a megrázó pillanatokat ebben az extatikus hangulatú darabban. Az egyedi történelem-értelmezésben népünk sorsát az angyali és démoni erők küzdelme mellett a férfiak és nők örök ellentéte formálja, de minden jelenet valódi főszereplője a remény és az élni akarás. A magyar, cigány és erdélyi néptáncok mellett távolabbi szomszédaink, a törökök, németek és oroszok táncát is eltáncolják.

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Vesztergám Miklós könyvbemutatója
| Rendezvények

Vesztergám Miklós könyvbemutatója

Megemlékezés Wittner Máriával
| Rendezvények

Megemlékezés Wittner Máriával

A kommunista diktatúra áldozataira emlékezünk

képmozaikok

galéria megtekintése
MÁV Szimfonikusok és a Forrás kórus koncertje - 2011.12.16.Pásztor Piroska kiállítása - 2008.12.Az év leghosszabb napján az év legnagyobb koncertje - 2010.06.20.Magyar Kultúra Napja - 2013.01.19.Müller Péter előadása Férfiélet – női sors címmel
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.