Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Készíts te is papírhajót a Margaret Island zenekarnak!

Az Államalapítás Ünnepe hagyományosan a legnagyobb belvárosi programja városunknak. 2019. augusztus 20-án a Margaret Island zenekar ad ingyenes koncertet Monoron!
Lábas Viki egyedi hangját és a Margaret Island fülbemászó zenéjét mindenki ismeri, de azt talán nem mindenki tudja, hogy az együttes jelképe a papírhajó. Külön kérése volt ezzel kapcsolatban a zenekarnak felénk, több tucat hajtogatott papírhajót szeretnének kérni a színpadra, ebben kérjük segítségeteket!

Készítsétek el Ti is saját papírhajótokat, írjátok rá neveteket és a zenekarnak szánt üzeneteket a papírhajókra, majd adjátok le azt a Vigadó Kulturális és Civil Központba augusztus elejéig!

A legtöbb papírhajó tulajdonosának kedves meglepetéssel készülünk!
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

Ősztől újra ovis néptánc
| Rendezvények

Ősztől újra ovis néptánc

Ősztől újra várjuk a kicsiket az óvodás néptánc foglalkozásra!

képmozaikok

galéria megtekintése
Kiss Júlia kiállítása - 2013.06.Suli Sakk KupaMegemlékezés a trianoni döntés 90. évfordulójáról - 2010.06.03. Államalapítás ünnepe - 2013.08.20. Az év leghosszabb napján az év legnagyobb koncertje - 2012.06.24.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.