Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Megemlékezés Wittner Máriával

Városunkban is február 25-én szervezik meg a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapját. Az idei évben a Vigadó Dísztermében, Wittner Mária közreműködésével kerül sor a megemlékezésre. Magyarországon 2000 óta, e a napon kerül sor az eseményre, abból az alkalomból, hogy 1947-ben február 25-én hurcolták el a kommunistákkal szembeni kiállása miatt Kovács Bélát, a Független Kisgazdapárt főtitkárát.

Az előadásokat követően közös emlékmenetre kerül sor a Petőfi utcában található emléktáblához, ahol az emlékezés koszorúit helyezhetik el a résztvevők.


Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Aranyosi Péter önálló estje
| Rendezvények

Aranyosi Péter önálló estje

A miskolci humorista Borsodi homályos című estjével tér vissza Monorra a Dumaszínház!

EZEREGYÉV
| Rendezvények

EZEREGYÉV

A történelem extázisa 21 táncképben

képmozaikok

galéria megtekintése
Adventi programok - 2009.Alma együttes Monoron!Az államalapítás ünnepe - 2009.08.20.Adventi gyertyagyújtások - 2012.12.Pleszkán Frigyes koncertje - 2009.07.10.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.