Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Müller Péter előadása - ELMARAD

 

 

Sajnálattal tájékoztatjuk vendégeinket, hogy Müller Péter október 26-ra
meghirdetett előadása betegség miatt elmarad!


A megvásárolt belépőjegyek a vásárlás helyén visszaválthatóak!
További információ:
vigado@vigadokft.hu 06-29/610-380
06-29/413-212Müller Péter előadása Monoron

Vallomás a szerelemről címmel 

Müller Pétert, a hazai spirituális irodalom egyik legismertebb képviselőjét senkinek nem kell bemutatni! Több évtizedes pályafutásának elismeréseként 2019-ben Kossuth-díjjal tüntették ki.

2019. októberében - több teltházas előadás után - újra Monoron köszönthetjük a népszerű szerzőt legújabb, Vallomás a szerelemről című előadásával; melyben a szerelem titkait keresi. A szerelemét, melyet ezer évig rejtegetni kellett, mert üldözték, és sok ember megöltek miatta. Az írótól személyesen hallhatnak a közveszélyessé vált, ötezer éves férfiuralom összeomlásáról; a nők mai öntudatának forradalmi változásáról. Szó lesz lelkünk varázshatalmáról, a szeretet és a szerelem különbségéről, a szeretkezésről és a magányról; valamint titkos szerelmek megrendítő történetéről és a „szívvel látás” misztériumáról is!


 

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

Dr. Darnói Tibor előadása
| Rendezvények

Dr. Darnói Tibor előadása

A táplálkozás kevésbé ismert mély-holisztikus összefüggései

képmozaikok

galéria megtekintése
Varga Virág kiállítása - 2008.09.Keresztes Ildikó és Popper Péter előadói estje - 2009.02.27.Pleszkán Frigyes koncertje - 2009.07.10.Kiss Júlia kiállítása - 2013.06.Magyar Kultúra Napja - 2012.01.21.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.