Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ősztől újra ovis néptánc


Ősztől újra várjuk a kicsiket az óvodás néptánc foglalkozásra!

  

Szabados Zsuzsanna szeretettel várja az óvodás korú érdeklődőket, hogy együtt játékos formában ismerkedhessenek meg a magyar néptánc elemeivel. A néptánc mindent átfogó, összetett fejlesztősorként hat a kicsi gyerekekre, ezáltal fejleszti a ritmusérzéket, a figyelmet és az emlékezetet.

A foglalkozásra kéthetente szerdán kerül majd sor. Az első alkalom szeptember 18-án lesz, az eddig megszokott módon a Művelődési Házban 17:30 órai kezdettel. A foglalkozás díja 1000 Ft/alkalom.

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Ticketportal jegyértékesítő pont
| Hírek

Ticketportal jegyértékesítő pont

Vásárolja meg belépőjegyét a legkeresettebb és legnépszerűbb magyarországi vagy akár külföldi előadásokra Monoron a Vigadó emeleti pénztárában!

OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

képmozaikok

galéria megtekintése
Jófej pelyhekAngyali üdvözlet 2014Zsírosné Marika gobelin készítőIn memoriam Pleszkán FrigyesMocsári Károly és a MÁV Szimfonikusok koncertje - 2011.06.19.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.