Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

2019. évi városi programterv

Monor Város Önkormányzata minden évben a novemberi képviselő-testületi ülésen tárgyalja a következő évre tervezett városi programtervet.  A 2019-re vonatkozó adatok begyűjtése megkezdődött, október végéig várjuk az egyesületek, intézmények, egyházak programjait! Az ingyenes programok megjelennek a város Minőségi díjjal elismert honlapján és bekerülnek a Strázsa újság aktuális számába is. Ezzel is igyekszünk segíteni a civil szervezetek, egyházak, intézmények programjainak összehangolását és népszerűsítését.

Amennyiben kérdése van, illetve egy adott dátumról szeretne érdeklődni, hogy terveztek-e más szervezet részéről programot, keressenek bennünket az alábbi elérhetőségeken: 06-29/413-212,
vigado@vigadokft.hu. A szükséges adatlap letölthető a lenti linkre kattintva, vagy személyesen kérhető a Vigadó épületének első emeletén található irodáiban.

ADATGYŰJTÉS 2019. ÉVI RENDEZVÉNYEKHEZ
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Dr. Darnói Tibor holisztikus orvos előadása
| Rendezvények

Dr. Darnói Tibor holisztikus orvos előadása

Ticketportal jegyértékesítő pont
| Hírek

Ticketportal jegyértékesítő pont

Vásárolja meg belépőjegyét a legkeresettebb és legnépszerűbb magyarországi vagy akár külföldi előadásokra Monoron a Vigadó emeleti pénztárában!

képmozaikok

galéria megtekintése
MÁV Szimfonikusok és a Forrás kórus koncertje - 2011.12.16.Borvidékek Hétvégéje - 2013.06.8-9.Kistérségi Népzenei - és Néptánc Találkozó - 2009.09.12.MÁV Zenekar és Forrás Kórus Karácsonyi koncertje - 2008.12.13.Három a magyar igazság!
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.