Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Csatlakozz, játssz, szórakozz és legyél része a közösségnek!

Az ősz közeledtével szeretnénk felhívni a figyelmet a Vigadó Kulturális és Civil Központban és a Művelődési Házban induló heti rendszeres programjainkra, klubokra és szakkörökre melyekre folyamatosan várjuk az érdeklődőket.

A néptánc iránt érdeklődő gyerekeket október elejétől várja Bukai Tiborné vezetésével a Napraforgócska Gyermek Néptánccsoport. A foglalkozások csütörtökönként a Művelődési Házban 17:00 órától kezdődnek. A foglalkozás díja 1000 Ft egy hónapra egy gyermek részére. Testvéreknek kedvezményt biztosítunk.

Angol Társalgási Klub- kedden a Vigadó épületében 18:00 órától

Bridzs Klub, Sakk Klub- szerdán a Vigadó épületében 16:00 órától

Baba-Mama Klub- pénteken a Vigadó épületében 10:00 órától

Nyugdíjas internet tanfolyam- szervezés szerint a Vigadóban

Lehetőség van a Művelődési Ház színháztermében aerobic, hip-hop és egyéb táncos, kézműves foglalkozások megtartására, ha Ön oktató és helyszínt keres az óráihoz megtalálta a legjobb helyet. Ha szeretne klubot indítani, mert az ön érdeklődési területének megfelelőt még nem talált, keressen meg minket 06-29/413-212-es telefonszámon.

A csoportok szervezésében, megfelelő időpont és terem biztosításában állunk rendelkezés
re.

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Zongorára hangolva
| Rendezvények

Zongorára hangolva

Szekeres Adrien akusztikus koncertje

Magyar Szórvány Napja
| Rendezvények

Magyar Szórvány Napja

képmozaikok

galéria megtekintése
Pleszkán emlékkoncert - 2012.03.30.Vasné Katona Hajnalka kiállítása - 2012.08.Ünnepi megemlékezésPest Megyei Pásztor Piroska kiállítása - 2008.12.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2018 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.