Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Tájékoztatás jegyvisszaváltásról


Tisztelt Érdeklődők!
Kedves Vendégeink!

A veszélyhelyzet és a Vigadót is érintő látogatási tilalom
feloldásával lehetőség nyílt a korábban lemondott előadások jegyeinek visszaváltására és az elhalasztott programok pótlására. Az alábbi tavaszi programokat érintette az elmúlt hónapokban fennálló különleges helyzet.


A Vigadó Nonprofit Kft. szervezésében tervezett előadások törlésre kerültek:

2020. március 27. Müller Péter est SZERVEZŐ: Vigadó Nonprofit Kft.

2020. április 5. Alma együttes koncertje SZERVEZŐ: Vigadó Nonprofit Kft.

Az előadásokra megváltott nyomtatott belépőjegyek visszaválthatóak a Vigadó emeleti pénztárában. Kérjük, hogy visszaváltás előtt keressenek bennünket elérhetőségeinken!
Fontos tudni ezzel kapcsolatban, hogy a visszaváltásra augusztus 31-ig van lehetőség, ezt követően a megváltott jegyek árát a Vigadó programjainak támogatására használjuk fel.


2020. április 2. Dumaszínház: Badár Sándor SZERVEZŐ: Dumaszínház - Dumaláda Kft.  

Az április 2-re tervezett Miért pont Alaszka? - Badár Sándor önálló est új időpontja a Vigadó Kulturális és Civil Központban: 2020. szeptember 10. 19.00! Amennyiben megfelel Önöknek az időpont, a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra, azzal egyéb teendőjük nincsen.

Ha az időpont nem felel meg és a visszaváltás mellett döntöttek kérjük, hogy:

- online váltott jegyek esetében az ugyfelszolgalatvidek@dumaszinhaz.hu e-mail címre jelezzék visszaváltási igényüket,

- a monori Vigadóban vásárolt jegyek esetén visszaváltás előtt keressenek bennünket elérhetőségeinken!2020. április 21. Dr. Csernus Imre előadása SZERVEZŐ: Hydelight Event and Communication Kft.

Az április 21-re tervezett Élj szívből - Dr. Csernus Imre előadás új időpontja a Vigadó Kulturális és Civil Központban: 2020. szeptember 22. 19.00! Amennyiben megfelel Önöknek az időpont, a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra, azzal egyéb teendőjük nincsen.

Ha az időpont nem felel meg és a visszaváltás mellett döntöttek kérjük, hogy:

- online váltott jegyek esetében az info@hydelight.com e-mail címre jelezzék visszaváltási igényüket,

- a monori Vigadóban vásárolt jegyek esetén visszaváltás előtt keressenek bennünket elérhetőségeinken!
 
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Városi rendezvényterv 2021
| Hírek

Városi rendezvényterv 2021

A Vigadó Kulturális és Civil Központ idén is elkészíti városunk éves programjainak tervezetét. Bízunk benne, hogy újra lehetőség lesz nyilvánosan látogatható programok, rendezvények szervezésére!

OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

képmozaikok

galéria megtekintése
Képzőművészeti napközis tábor - 2013.07.8-12.Megemlékezés a Kommunista Diktatúra Áldozatainak emléknapján - 2013.02.25. Az államalapítás ünnepe - 2011.08.20.Városi gyereknap - 2012.05.26Magyar Kultúra Napja - 2010.01.22.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2021 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.