Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ars poetica


Dr. Kemény Dénes vízilabda mesteredzőt talán a sportot kevésbé követő érdeklődőknek sem kell bemutatni! Korszakos teljesítményt ért el csapatával: 2000 és 2008 között három olimpiai bajnoki címet nyertek! A vele együtt háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor, Kásás Tamás, Biros Péter, Kiss Gergely, Molnár Tamás, Szécsi Zoltán mellett 21 másik játékost ötkarikás győzelemig vezető edző előadására február 2-án kerül sor.

Ars poetica című estjén megtudhatják, hogyan látja az életet egy sikeres sportvezető, és miképp lehet motiválni a legnagyobb sikereket elérő sportolókat.

Belépőjegyek már kaphatóak irodánkban és online a Tixán:
korlátozott számú early bird jegy: 3.100.-
normál árú jegy: 3.700.-

További információ a 06-29/413-212-es telefonszámon, a www.vigadokft.hu oldalon, és a vigado@vigadokft.hu e-mail címen kérhető.

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
EZEREGYÉV
| Rendezvények

EZEREGYÉV

A történelem extázisa 21 táncképben

Ticketportal jegyértékesítő pont
| Hírek

Ticketportal jegyértékesítő pont

Vásárolja meg belépőjegyét a legkeresettebb és legnépszerűbb magyarországi vagy akár külföldi előadásokra Monoron a Vigadó emeleti pénztárában!

képmozaikok

galéria megtekintése
Március 15. Városi ünnepség - 2009.03.15.Városi sakkverseny - 2013.03.22.Városi gyereknap - 2010.05.30.Zongorát a városnak - átadás - 2008.11.14.Adventi kiállítás - 2011.12.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.