Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Az államalapítás emlékünnepe Monoron

| 16:00Magyarország Kormányának július végi döntése értelmében augusztus 15. után sem szervezhetőek 500 főnél nagyobb létszámú programok. A döntés monori rendezvényeket is érint, hiszen a szabadtéri, ingyenesen látogatható programok a tavalyi évben minden esetben meghaladták ezt a látogatói létszámot. Emiatt az augusztus 20-i ünnepi programok is jelentősen módosulnak.  A Tavas-parkba meghirdetett nyilvános programok elmaradnak!  


Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
| 16:00
Táncoló aprócskák
| Rendezvények

Táncoló aprócskák

Szeptember 30-tól újraindul a népszerű ovis néptánc a Művelődési Házban!

Ajánlások beltéri rendezvényekre
| Hírek

Ajánlások beltéri rendezvényekre

Célunk, hogy a hatályos jogszabályok betartása mellett, biztonságos módon nyújtsunk szórakozási lehetőséget az érdeklődőknek.

képmozaikok

galéria megtekintése
Megemlékezés az 1956-os forradalom eseményeiről - 2013.10.23.Pest Megyei N. Sebestyén Kata kiállítása - 2013.01.Pleszkán Frigyes koncertje - 2009.07.10.Pest Megye Szimfonikus Zenekara - 2010.02.25.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.