Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Csernus Imre előadása


2020. 03. 25

 

Az április 21-re tervezett Élj szívből - Dr. Csernus Imre előadás új időpontja a Vigadó Kulturális és Civil Központban: 2020. szeptember 22. 19.00

 

 

Amennyiben megfelel Önöknek az időpont, a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra, azzal egyéb teendőjük nincsen.

 

 

Ha az időpont nem felel meg és a visszaváltás mellett döntöttek kérjük, hogy:

 

 

- online váltott jegyek esetében az info@hydelight.com e-mail címre jelezzék visszaváltási igényüket,

 

- a monori Vigadóban vásárolt jegyek esetén visszaváltásra a veszélyhelyzet megszüntetése után - jelenleg bizonytalan időponttól - kerülhet csak sor! Köszönjük megértésüket!


________________________________________________________________

2020.03.16.

BELÉPŐJEGYEK VISSZAVÁLTÁSA
A különleges helyzetre, és a személyes ügyfélfogadás változására tekintettel, a pénztárunkban vásárolt belépőjegyek visszaváltására a veszélyhelyzet megszüntetése után - jelenleg bizonytalan időponttól - kerülhet csak sor! Köszönjük megértésüket!


_______________________________________________________________

SZERVEZŐ: Hydelight Event and Communication Kft.
ONLINE JEGYÉRTÉKESÍTŐ: jegy.hu

Az előadás új időpontban való megszervezéséről vagy a belépőjegyek visszaváltásáról minden esetben a SZERVEZŐ gondoskodik! Minden megvásárolt belépőjegy a SZERVEZŐ rendelkezéseinek megfelelően váltható vissza; a nyomdai jegyek a vásárlás helyszínén, az online vásárolt jegyek a közreműködő ONLINE JEGYÉRTÉKESÍTŐ-nél.

Az eredetileg meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, további információk hamarosan!!!

_________________________________________________________________
Csernus doki 'Élj szívből!' című előadása a monori Vigadóban
április 21-én 19 órától!


Belépőjegyek már kaphatóak monori irodánkban
vagy online az alábbi linkre kattintva:
Csernus doki a monori Vigadóban.Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Családbarát Vigadó
| Hírek

Családbarát Vigadó

OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

képmozaikok

galéria megtekintése
Képzőművészeti napközis tábor - 2012.07.9-13.Városi ünnepség - 2011.03.15.Kocsis András Sándor kiállítása - 2011.07.Városi gyereknap - 2012.05.26Fergeteges operett gála Oszvald Marikával - 2012.11.23.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.