Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

ELMARAD a Pincezene Fesztivál


Magyarország Kormányának július végi döntése értelmében augusztus 15. után sem szervezhetőek 500 főnél nagyobb létszámú zenés-táncos események. A döntés a Monori Pincezene Fesztivált is érinti, hiszen a szabadtéri, ingyenesen látogatható programok az elmúlt években minden esetben meghaladták ezt a látogatói létszámot. A Strázsa-hegyre tervezett, szabadtéri helyszínen a létszámkorlátozás miatt nincs lehetőségünk megrendezni az eseményt!


Köszönjük megértéseteket, és reméljük, hogy 2021-ben lesz lehetőségünk bepótolni a nagy érdeklődést kiváltó programot! (2020. 08. 06.)_______________________________________________________________________________

Az eredetileg meghirdetett, júniusi időpontban biztosan nem kerül megrendezésre, de keressük a lehetőségét, hogy kora ősszel megvalósuljon! Reméljük, hogy a szeptember 12-re megfogalmazott terveinket lehetőségünk lesz valóra váltani! (2020. 05. 18.)

_____________________________________________________________________


Az eredetileg tervezett időpontban nem kerül megrendezésre, keressük a lehetőségét, hogy kora ősszel megvalósuljon!

_____________________________________________________________________2020-ban első alkalommal kerül megrendezésre a Monori Pincezene Fesztivál! Egyedülálló környezetben, az ezer pince városában biztosítunk bemutatkozási lehetőséget amatőr zenészeknek, zenekaroknak! A Közönségdíj nyertesét 100.000 forinttal díjazzuk*!

Olyan akusztikusan megszólaló, kis technikai igényű zenei produkciók jelentkezését várjuk augusztus 15-ig, akik 20-50 perces műsorukkal szívesen megmutatnák magukat a közönségnek! A jelentkezőkből választjuk ki az egy napos eseményen résztvevőket, akik közül előnyt élveznek a többségében monori tagokkal felálló produkciók.


A programra jelentkezni online, az oldal alján található jelentkezési lap kitöltésével lehetséges melynek kötelező része a technikai igény és a zenei produkciót bemutató videó feltüntetése.

IDŐPONT
2020. szeptember 12. 
Jelentkezés határideje: 2020. augusztus 15.

HELYSZÍN
Monor, Strázsa-hegy


 

DÍJAZÁS
Az eseményen a részt vevő közönség írásban szavazhat a fellépőkre, akik közül a Közönségdíj nyertesét 100.000 forinttal díjazzuk*! Eredményhirdetés online, az eseményt követő héten!

*A Közönségdíj nyertese egy 100.000 forint értékű megbízási szerződés jogát nyeri el egy jövőben megrendezésre kerülő monori rendezvényen.

 

JELENTKEZÉS
A programra jelentkezni online, az oldal alján
található jelentkezési lap kitöltésével lehetséges melynek kötelező része a technikai igény és a zenei produkciót bemutató videó feltüntetése. A jelentkezők közül választjuk ki, és igazoljuk vissza az egy napos eseményen való részvétel lehetőségét.

  

A jelentkezés határideje: 2020. augusztus 15. A jelentkezés elfogadását, és a rendezvényen való fellépés lehetőségét legkésőbb augusztus 30-ig, a megadott e-mail címre küldött levélben igazoljuk vissza. A rendezvényen kizárólag az elfogadott és visszaigazolt jelentkezők vehetnek részt fellépőként!    

  

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
A visszaigazolás részeként előre meghatározott műsoridőt állapítunk meg, ez alapján tud felkészülni a zenei produkció a fellépésre. A rendezvény napján a szervezők fenntartják a jogot az egyes produkciók korábbi befejezésére.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Nyilatkozat
| Hírek

Nyilatkozat

Nyilatkozat fényképeken és videó felvételeken való szereplésről

Kimlei Katalin kiállítása
| Rendezvények

Kimlei Katalin kiállítása

A kiállítás szeptember 30-ig látogatható a Vigadó nyitvatartási idejében!

képmozaikok

galéria megtekintése
Képzőművészeti napközis tábor - 2012.07.9-13.Pest Megyei Jófej pelyhekA Zene Világnapja - 2009.10.01Berecz András estje - 2011.10.07.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.