Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Győrfi Pál előadása

| 19:00
Szeptember 18-án egy országszerte jól ismert előadó érkezik a Vigadó Kulturális és Civil Központba. Győrfi Pál azonban nem a reflektoroktól fényes színpadokról lehet ismerős.


A mentők szóvivője 25 év életmentő tapasztalattal a háta mögött lett a koronavírus elleni kampány során az egészségügy egyik legismertebb hazai képviselője. „Hogyan tovább - a vírus árnyékában" című előadásában sok kérdést érint majd. Mit tanultunk az elmúlt hónapok eseményeiből? Hogyan óvjuk és fejlesszük az egészségünket otthon, iskolában, munkahelyen? Ilyen és ehhez hasonló, érdekes és aktuális témákra számíthatnak az érdeklődők.


Belépőjegyek 1000 forintos egységáron már kaphatóak online a tixa.hu oldalon; és augusztus 3-tól a Vigadó emeleti pénztárában is
!


A program a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg!
Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
| 19:00
Szabadtéri táncház
| Rendezvények

Szabadtéri táncház

A Monori Strázsák Néptáncegyüttes tagjaival

Show Pro Entertainment táncoktatás Monoron!
| Rendezvények

Show Pro Entertainment táncoktatás Monoron!

Tanulj nemzetközileg elismert oktatóktól, akik több kontinens színpadán is bemutathatták tudásukat!

képmozaikok

galéria megtekintése
Városi ünnepség - 2011.03.15.Művészeti napközis táborPest Megyei Adventi kiállítás - 2010. adventMűvészeti napközis tábor
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.