Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Játékos Tudomány


2018. március 5-10. -
Művelődési Ház

 

Ismét Monorra látogat a „Játékos Tudomány” kiállítás! Az egy hetes eseménnyel városunk is csatlakozik a kormány 2018 - a Családok éve országos programsorozathoz!Játékos formában ismerkedhetnek meg a gyerekek a fizika csodáival a Művelődési Házba érkező kiállításon március 5-10. között. Öveges professzor kísérleteinek segítségével a természet törvényeit és fizikai jelenségeit próbálhatják ki szokatlan és látványos formában!

 A kiállítás öt részre különül el: 1, Érdekes jelenségeket (gravitáció, fény, hang, elektromosság, mágnesesség) játékosan bemutató eszközök. 2, Ügyességet, gyorsaságot, koncentrációt próbára tevő játékok. 3, Illúziók, csalafinta képek galériája. 4, Ördöglakatok és logikai játékok. 5, Otthon saját kezűleg elkészíthető kísérletek bemutatója.

 

A Játékos Tudomány kiállításra várjuk az egyéni látogatókat és csoportokat is, a belépőjegy ára egységesen 400 forintos. 
Megtekinthető a monori Művelődési Házban (Bocskai utca 1.)
március 5-től 10-ig, minden nap 8-17 óra között.


A kiállítást „rendhagyó fizikaóra” keretében ajánljuk általános és középiskolás osztályoknak!

Várjuk
csoportok jelentkezését!, a kísérők belépése ingyenes!

Időpontfoglalás, információ a www.vigadokft.hu honlapon,
a 06-29/413-212-es telefonszámon,
vagy a
vigado@vigadokft.hu e-mail címen.Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
Lepje meg dolgozóit adómentes, béren kívüli  juttatással!
| Hírek

Lepje meg dolgozóit adómentes, béren kívüli juttatással!

Adventi vásár
| Hírek

Adventi vásár

Faházak bérelhetőek a november 28. és december 24. közötti adventi időszakra.

képmozaikok

galéria megtekintése
Pest Megyei Keresztes Ildikó és Popper Péter előadói estje - 2009.02.27.Népzenei- és Néptánc Találkozó - 2011.09.17.Újévi Operett Gála - Tihanyi Vándorszínpad - 2009.01.17. Nőnapi operett - 2013.03.07.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2018 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.