Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Miért éppen Alaszka?

| 19:00

Milyen feltételekkel látogathatók szeptembertől a Dumaszínház előadások? Részletes tudnivalók az alábbi linkre kattintva olvashatóak a szervező Dumaszínház oldalán: https://dumaszinhaz.hu/blog/2020/08/31/milyen-feltetelekkel-latogathatok-szeptembertol-az-eloadasaink/

________________________


FRISSÍTÉS:

Kedves Nézőink!

Az április 2-i 19.00 órás Miért pont Alaszka? - Badár Sándor önálló estje c. előadásunk a Vigadó Kulturális és Civil Központban a Magyarország Kormánya által kihirdetett vészhelyzet miatt elmarad.
Az előadást hosszas szervezés és egyeztetés után sikerült másik időpontra áttennünk.
Az új időpont: 2020. szeptember 10. 19.00, az előadás helyszíne változatlan.
Amennyiben megfelel Önöknek az időpont, a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra, azzal egyéb teendőjük nincsen.


Ha az időpont nem felel meg, kérjük az ugyfelszolgalatvidek@dumaszinhaz.hu e-mail címre jelezzék visszaváltási igényüket április 19-ig, hogy ezt továbbíthassuk az jegyértékesítési partnerünknek, az Interticketnek. Önök azonban dönthetnek úgy, hogy nem kérik a belépőjegyek visszaváltását, támogatva ezzel a Dumaszínház fennmaradását. Kérjük, fontolják meg ezt a lehetőséget is, mivel ebben a rendkívüli helyzetben nagy segítséget jelent számunkra. Amennyiben nem online vásárolta jegyét, akkor a vásárlás helyén tudja visszaváltani, ha ezen intézmény zárva tart, a visszaváltásra az újranyitás után tud sort keríteni. Amennyiben a módosított időpont idejéig nem szűnnek meg a járványügyi intézkedések, ismét új időpontot egyeztetünk és ugyanilyen formában jelezzük Önöknek.
A visszaváltás folyamatosan történik, mivel partnerünknek, az Interticketnek is rendkívüli munkateherrel kell megküzdenie.
Ha otthonában szeretné követni fellépőinket, jövő héttől nézze a http://dumatv.hu oldalt!
Üdvözlettel:
A Dumaszínház csapata_______________________________________________________________________________


Április 2-án 19 órakor Badár Sándor önálló estje "Miért pont Alaszka?" címmel
Monoron, a Vigadó Kulturális és Civil Központban!

Belépőjegyek kaphatóak irodánkban és online az alábbi linken:
BADÁR SÁNDOR est a monori Vigadóban!

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
| 19:00
Ticketportal jegyértékesítő pont
| Hírek

Ticketportal jegyértékesítő pont

Vásárolja meg belépőjegyét a legkeresettebb és legnépszerűbb magyarországi vagy akár külföldi előadásokra Monoron a Vigadó emeleti pénztárában!

OTP SZÉP Kártya
| Hírek

OTP SZÉP Kártya

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinkre elővételes belépőjegyét már OTP SZÉP Kártyával is fizetheti.

képmozaikok

galéria megtekintése
Vecsési fúvószenekar koncertje - 2013.11.16.Borvidékek Hétvégéje - 2013.06.8-9.Nyugdíjas Kulturális Találkozó - 2011.06.05.Újévi Operett Gála - Tihanyi Vándorszínpad - 2009.01.17. Újévi operett - 2010.01.15.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.