Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Müller Péter est

| 18:00
 

 


2020.03.16.

BELÉPŐJEGYEK VISSZAVÁLTÁSA
A különleges helyzetre, és a személyes ügyfélfogadás változására tekintettel, a pénztárunkban vásárolt belépőjegyek visszaváltására a veszélyhelyzet megszüntetése után - jelenleg bizonytalan időponttól - kerülhet csak sor! Köszönjük megértésüket!____________________________________________________________________


Kedves Vendégeink!

Mint bizonyára értesültek róla a monori Vigadóban sem szervezhetünk 100 főnél nagyobb rendezvényeket, ilyen eseménynek helyet nem biztosíthatunk! A döntés érinti Müller Péter előadását is. Az előadóval együtt sajnálattal kell közölnünk hogy a márciusi esemény lemondásra kerül!

A Vigadó Nonprofit Kft. minden általa szervezett programra visszatéríti a belépőjegyek árát. A pénztárunkban megvásárolt belépőjegyek irodai nyitvatartási időben visszaválthatóak.

Jegyértékesítő partnerünk, a tixa.hu 30 napon belül automatikusan visszatéríti a vásárolt jegyek árát, a vevőnek nincs további tennivalója.

SZERVEZŐ: Vigadó Nonprofit Kft.
ONLINE JEGYÉRTÉKESÍTŐ: tixa.huMonor, Vigadó Nonprofit Kft.
| 18:00
Táncoló aprócskák
| Rendezvények

Táncoló aprócskák

Szeptember 30-tól újraindul a népszerű ovis néptánc a Művelődési Házban!

Szabadtéri táncház
| Rendezvények

Szabadtéri táncház

A Monori Strázsák Néptáncegyüttes tagjaival

képmozaikok

galéria megtekintése
Rendezvényének lehetséges helyszíneiSzivárvány selyemfestő kör kiállítása - 2012.01.Angyali üdvözlet címmel adventi kiállítás Kruchió László munkáiból - 2012.12.A várossá avatás 20. évfordulója - 2009.03.14.Ünnepi megemlékezés
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.