Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Szabó Gyuri bácsi előadása a Vigadóban

| 17:00

AZ ELŐADÁSRA MINDEN JEGY ELKELT!


Gyuri bácsi Januárban Monorra készül, hogy találkozzon a gyógynövények iránt érdeklődő közönséggel. Előadásában beszélni fog a szerveink tisztításáról, a megelőzésről és a gyógynövények kúraszerű használatáról. Gyuri bácsi örömmel osztja meg tapasztalatait a hallgatósággal: reméljük, most is sok hasznos és érdekes dolgot fognak tanulni. Az előadás előtt és után lehetőség lesz a vásárlásra, valamint Gyuri bácsihoz az előadás előtt kérdésekkel is lehet fordulni.


Jegyek a Vigadó emeleti irodáiban és online a jegy.hu oldalon 1.500ft áron kaphatóak!


Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
| 17:00
Családbarát Vigadó
| Hírek

Családbarát Vigadó

Táncoló aprócskák
| Rendezvények

Táncoló aprócskák

Szeptember 30-tól újraindul a népszerű ovis néptánc a Művelődési Házban!

képmozaikok

galéria megtekintése
Újévi Operett Gála - Tihanyi Vándorszínpad - 2009.01.17. Hevesi Tamás estje - 2009.10.17.Pleszkán Frigyes és barátainak koncertje - 2010.01.17.Hagyományos Újévi Operett - 2013.01.05.In memoriam Pleszkán Frigyes
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2020 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.