Köszöntjük Önöket a monori Vigadó Kulturális és Civil Központ megújult honlapján! Kellemes böngészést kívánunk, kérjük, osszák meg ismerőseikkel új oldalunkat!

Árajánlat kérése és jegyrendelés

Tisztelt Vendégeink! A közvetlen jegyrendelés technikai okok miatt nem működik rendeltetésszerűen! Kérjük, hogy rendelését közvetlenül e-mail-ben a vigado@vigadokft.hu címre küldje el részünkre! Megértésüket köszönjük!

Hírlevél felíratkozás

Amennyiben rendszeresen szeretne értesülni rendezvényeinkről, híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Varázsének


VARÁZSÉNEK Gyermekkoncert Weöres Sándor műveivel és rajzfilm részletekkel

Közreműködik a Holló együttes

2018. október 26. 17:00
Vigadó Díszterem
Monor, Kossuth L. u. 65-67.Weöres Sándor műveiből készült koncertre várjuk a gyerekeket és családokat. A Varázsének című interaktív előadást a költő legismertebb gyermekverseiből állította össze a Holló Együttes. Elhangzik majd a Bóbita, a Kutya-tár és sok más jól ismert mű is, melyeket rajzfilm részletek egészítenek ki. Az előadás szereplői mindvégig a gyerekek lesznek, akikkel a színpadon együtt játszik, énekel az együttes.

Október 26-án délelőtt várjuk óvodai és iskolai csoportok jelentkezését, a délutáni nyilvános előadásra jegyek hamarosan kaphatóak!Családbarát rendezvény: nem kell jegyet váltani a babakocsiban érkező gyerekeknek.
Nagycsaládos kedvezmény: 3 megváltott gyerekjeggyel 1 szülő ingyen látogathatja a koncertet.


További információ:
www.vigadokft.hu, 06-29/413-212, vigado@vigadokft.hu

Monor, Vigadó Nonprofit Kft.
TELTHÁZ - Aranyosi Péter önálló estje
| Rendezvények

TELTHÁZ - Aranyosi Péter önálló estje

A miskolci humorista Borsodi homályos című estjével tér vissza Monorra a Dumaszínház!

Borvidékek Hétvégéje
| Rendezvények

Borvidékek Hétvégéje

idén újra két napos! 2019. május 31. & június 1.

képmozaikok

galéria megtekintése
Pest Megyei Ki Mit Tud? - 2008Angyali üdvözlet címmel adventi kiállítás Kruchió László munkáiból - 2012.12.Varga Virág kiállítása - 2008.09.Három a magyar igazság!Pásztor Piroska kiállítása - 2008.12.
Monor címere
Irodai ügyfélfogadás

(Jegyértékesítés, terembérlet, időpont-egyeztetés, szakmai információk ügyében, kérjük irodai ügyfélfogadás alatt keresse munkatársainkat! Az irodai ügyfélfogadás után, csoportjaink működési ideje alatt csak ügyeletet biztosítunk. Megértésüket köszönjük!)
All copy right © 2019 Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft.